کارآفرینی با چاشنی شور دانشجویی
یک روز خوش طعم به سبک دانشجویی در دل دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
خدیجه زارعی عضو هیئت علمی دانشکده پرستار ی و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران هدف از برگزاری جشنواره غذای دانشجویی را ایجاد بستری عملی برای تجربه مفاهیم کارآفرینی در دوران تحصیل دانست دانشجویان در جریان این رویداد، ضمن تمرین کار تیمی و تقویت خلاقیت، با اصول اولیه برنامهریزی، فروش، مدیریت منابع و درآمدزایی آشنا می شوند و یادگیری در فضایی مشارکتی و واقعی، نهتنها موجب افزایش اعتمادبهنفس و مسئولیتپذیری آنها شد، بلکه دیدگاهشان را نسبت به فرصتهای ساده اما قابلتوسعه در مسیر کارآفرینی گسترش می دهد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در این جشنواره غذای دانشجویی دکتر سیده طاهره میر مولایی استادیار گروه مامایی و سلامت باروری دانشکده بیان کرد: این جشنواره، فضایی شاد، پویا و آموزنده برای دانشجویان فراهم کرد؛ فضایی که در آن فرصت یافتند تا در قالب فعالیتهای گروهی، نه تنها مهارتهای تعامل و همکاری را تمرین کنند، بلکه خلاقیتهای فردی و جمعی خود را نیز در بستری عملی و ملموس به نمایش بگذارند.
دکتر اکرمالسادات سادات حسینی استاد گروه کودکان و مراقبت های ویژه نوزادان اظهار داشت: برگزاری این جشنواره در راستای تقویت روحیه کارآفرینی و ایجاد شور و نشاط در فضای دانشگاهی، باعث شد دانشجویان در قالب یک تجربه عملی آموختند که چگونه میتوان با تکیه بر خلاقیت، تولیدات خود را به شیوهای ساده و مؤثر معرفی و عرضه کنند. چنین فعالیتهایی به آنها کمک میکند تا از دوران دانشجویی، مهارتهایی همچون تولید، بازاریابی و فروش را بهصورت واقعی تجربه کرده و نگاه کارآفرینانهتری به آینده خود داشته باشند.
ارسال نظر